Tilbake med mote og hverdagen daa!

Heisann, lenge siden sist!

Nå er jeg endelig tilbake etter å ha tatt ''Pause'' fra blogging! Jeg har faktiskt lengtet etter å blogge. Men jaja, har hatt det deilig da. Akkurat nå sitter jeg her og skriver mens jeg redigerer bilder til vår nye HEADER! Ellen veit sikkert ikke det endå, men hun får vite det snart. Ellen har også vært ''lat'' med å blogge har jeg legge merket til. hehe.. Gjennom dagen har jeg vært på skolen, dratt hjem etter det ofcourse. Hjemme har jeg koset meg med lillesøster og storebror! Vi gjorde lekser sammen, spist og ryddet huset fra top til tå. Men nå skal vi spille monopoly deal (vårt favoritt kortstokk spill i år), til våre foreldre kommer hjem fra jobb!

Glemte det nesten. Siden da jeg tok fri har jeg fått kjempe fine klær fra henne, neglelakk og noen vesker av mamma + noen jeg virkelig liker! (Bilder kommer under)

Det var alt for nå, snakkes!

Lisa 


Fikk av mamma idag MARC BY MARC JACOBSInnenfor

ARMANI 4999KR Fra tante !


sånn ser kjolen ut på. Bilde er tatt fra søndag (konfirmasjonen til Anna)

ARMANI fra tante!

Bakfra


Fått inn flere neglelakk av pappa!Favoritt vesker (MARC, CHANEL, BRUN MULBERRY, ROSA MULBERRY, SVART CHANEL)Én kommentar

Silje

08.05.2012 kl.08:47

Fine vesker :-)

Skriv en ny kommentar

LillEnn

LillEnn

14, Lørenskog

Vi er to asiatiske jenter fra Lørenskog og Oslo. (Lisa & Ellen) Her blogger vi om hverdagen vår, mote, osv! Vi kom til bloggverden 22.04.12 kl.13:31. Ikke ta dette på feil måte, vi er ikke tvillinger!

Kategorier

Arkiv

hits